Tuesday, January 29, 2013

Happy birthday sayang ♥


Daddy .. 
Harini genap umur daddy 21 tahun sekejap je kan ? Rasa macam daddy ni kecil manja lagi ..
Eleh suka lah tu mummy cakap dia manja lagi ? hehe .. its okeh yang penting daddy mummy still cool kan ..

daddy mummy nak cakap ni .. sebenarnya mummy sedih sangat sebab tak dapat sambut birthday daddy tahun macam tahun-2 yang lain .. mummy sebenar happy kalau buat daddy happy .. maafkan mummy ye kalau ada yang terkurang pada tahun ni .. mummy tahun daddy yang taknak tapi hati mummy kata nak mummy nak buat macam tahun-2 lepas kita celebrate birthday daddy best je kan ..
tapi takpe even daddy takde weekend ni isnin kita cuti kita keluar okeh ? sayangkan tahun ni birthday daddy  kene hari rabu mummy ada kelas daddy pun ada kerja .. daddy terima kasih ye sebab daddy still jadi milik mummy sampai hari ini .. tanpa daddy maybe mummy tak sebahagian macam ni .. daddy dah banyak ajar mummy tentang kehidupan .. mummy harap dengan umur daddy 21 ni daddy perbanyakkan lagi ajar my benda yang berfaedah dan benda yang menuju masa depan kita .. insya'allah .. daddy mummy sentiasa doakan kebahgiaan untuk daddy mummy akan sentiasa sayang n cintakan daddy sampai bila-2 .. semoga hidup daddy sentiasa diberkati olehnya .. semoga daddy dijauhkan sakit pening dan semoga urus yang daddy akan buat berjalan dengan lancar .. daddy kalau suatu hari nanti mummy takde .. mummy nak daddy ingat k jauh mana sekali mummy dengan daddy .. daddy tengok bulan n daddy bayangkan bulan tu lah hati mummy so dekat kan rasanya ? hah .. daddy ingat k apa my cakap ni .. daddy kerja eluk-2 k sayang .. benda yang baik kita akan dapat baik benda yang jahat jahat lah kita dapat so jauhkan diri tu dari benda yang tak eluk ye .. insya'allah semoga tuhan sentiasa lindungi daddy dan keluarga .. mummy belum tentu lagi sampai atau tidak bulan 11 tuk cukupkan mummy 21 tahun .. insyallah kalau panjang umur .. sama lah kita okeh .. btw isnin kalau takde pape kita calabrate birthday daddy okeh ! love you daddy ♥

No comments:

Post a Comment