Sunday, March 24, 2013

Nak tengok alien tak ? hehe



What happened ??
Hah .. nak tahu ? kejadian ni jadi pada hari khamis after aku balik kelas .. act aku memang dah tak sihat dah beberapa hari dalam 2hari macam tu .. tp benda nak jadi khamis malam tu aku tak larat sangat last-2 mama bg aku makan postan sb mama nak keluar pergi nilai malam mama nak kuar p nilai after aku mandi aku memang tak larat sangat macam nak pengsan aku pun makan postan yg mama bagi untuk tahan sakit sekali tak sampai berapa minit aku tertido sekejap bangun je tido mata aku dah bengkak macam alien . haha aku pun takut tengok lepas dah naik bengkak tibe-2 aku rasa sesak nafas aku pun menangis tak henti-2 tunggu mama abah balik tak sampai-2 last-2 mama masej suh siap-2 tuk pergi hospital aku siap-2 mama sampai terus pergi .. sampai emergency mama pinpin aku tuk jalan sebab aku dah tak nampak langsung .. smpi je tak cakap banyak terus aku masuk emergency gitu gini last-2 aku semput terus doctor bg oxigent .. dr kul 10pm sampi kul 1am amik darah sana sini last-2 doctor suruh panggil mama sb doctor nak bgtau mama aku kene tahan wad sb aku sesak nafas n paru-2 kene jangkitan kuman disbbkan postern yg aku makan .. aku bernasib baik cepat dtg kalau tak mata pun boleh tekene jangkitan kuman .. kul 2am camtu terus aku masuk wad 4B katil 20 .. malam sblm jadi aku banyak msj am last-2 nak masuk wad baru am call-2 n masj-2 aku dia terus tak senang duduk sebb aku masuk wad .. aku masuk 21hb-23hb alhamdullilah sekarang aku semakin pulih thanks mama abah , ibu abah n daddy sbb sentiasa ada dgn eein :)

No comments:

Post a Comment