Monday, March 11, 2013

Wedding 10/3






Wedding at KAJANG .

Aktiviti aku semalam keluar pergi wedding with family in low .. hehe
Pagi-2 arm dengan ibu keluar tuk amik BR1M tapi tak sangka nama dorang fasa ke 3 so nak taknak kena lah balik semula .. last-2 am call ajak pergi wedding adik cik liza sebab ibu ajak .. aku pun okeh je sebab mana am pergi aku pun pergi .. so gambar kat atas tula gelagat kami di sana .. after wedding abah teringin nak jalan kat AMCORP MALL so am pun bawa dorang pergi sana .. penat juga berjalan satu hari .. btw thanks sayang bawa mumy jalan-2 .. thanks juga selalu dekatkan mumy dengan family daddy .. :)

No comments:

Post a Comment