Thursday, May 30, 2013

I MISS YOU :(


Im gonna miss you sayang .. mumy betul-2 terkilan jay-2 dan bay-2 pergi cepat .. serentak pula .. knp tak jaga diri kamu sayang .. mumy rindu bay-2 jay-2 sangat-2 .. mumy rindu sifat manja bay-2 garang bay-2 sifat penyayang jay-2 n penakut jay-2 tu .. dulu time kamu ada kamu lah kawan mumy .. mumy sedih ke ketawa ke mesti kamu ada untuk mumy kamu selalu paham mumy .. bila mumy marah kamu diam-2 je .. lagi-2 banyak kenangan kita kat rumah sewa mumy .. macam-2 kenangan kita kat sanakan sayang.. mumy jaga kamu dr kecil dari kamu baby minum susu .. sampai lah bay-2 beranak 2x .. tak sangka sekarang kamu dah takde .. bay-2 jay-2 mumy sedih mumy betul-2 rindu .. my betul-2 terkilan my teresak-2 nangis time mumy mandikan korang .. knp cepat sgt kamu pergi :'( mumy sebak sampai sekarang hati mumy takleh terima .. lepas kamu mati QIQI pula mati .. semua serentak mana kamu dapat virus jay-2 .. ini semua salah mumy sebab percayakan jay-2 jaga diri jay-2 bila mumy lepaskan jay-2 bila dh jadi mcm ni my betul-2 terkilan jay .. maafkan my lau mumy tak ajar jay-2 main kat luar mesti jay-2 semua ni takkan jadi syg .. ni semua salah my ! maafkan mumy .. sekarang mumy cuba usaha selamat kan QIQO dari virus
kamu .. alhamdullilah abah n family cuba usaha selamatkan anak bay-2 .. insyallah tuhan selamatkan dia .. bay-2 jay-2 , qiqi and anak-2 bay-2 yang baru lahir mumy janji kita akan jumpa diakhirat sana k .. mumy betul-2 rindu kamu semua.. rindu suara kamu yang selalu mengiow-meow, rindu bay-2 jay-2 qiqi kacau mumy tido , kejut mumy tido, bila nampak mumy je bsing nak kuar dr sangkar, mcm-2 kenangan mumy rindukan .. sumpah! mumy nak cerita dalam ni semua 10page pun belum tentu lg cukup .. sayang kamu semua jaga diri baik-2 kat sana ye .. kita jump diakhirat maafkan my jika selama kamu hidup banyak kekurangan yg my berikan myb my tak perasan .. maafkan mumy, daddy n family ..  
I MISS YOU :'(

No comments:

Post a Comment